Vår bästa bokstav – Världsdyslexidagen 8 oktober 2020

På torsdag den 8 oktober 2020 infaller Världsdyslexidagen och det vill vi uppmärksamma genom att delta i Dyslexiförbundets kampanj #Formadinbokstav. Här är vår bästa bokstav https://www.canva.com/design/DAEI-rxtFBk/-RDDGVehUC0d9a030iGJcQ/view?utm_content=DAEI-rxtFBk&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=sharebutton:

Animerad film för kompetensutveckling och information

Animerad film är ett utmärkt sätt att nå ut till den tänkta målgruppen eftersom det blir kort, koncist och kärnfullt. Kontakta Logopedagogen om ni vill ha en workshop i hur man gör eller hjälp att skapa den film som ni har tänkt. Vi hjälper er med manuset, genomförandet och distributionen! Exempel på användningsområden: Animerad film …

Animerad film för kompetensutveckling och information Läs mer »

Vi skapar animerad film

Behöver ni ett snabbt, enkelt och tillgängligt sätt för att föra ut er information? Vi omvandlar innehållet i era handlingsplaner, policydokument eller riktlinjer till lättillgängliga animerade filmer. Tillsammans skapar rörlig media, bild, foto, text, ljud och inspelat tal förutsättningar för människor att komma ihåg och att bättre förstå. Minneskrokar skapas från det de har sett, …

Vi skapar animerad film Läs mer »

Talsyntesprogram

I dagens skolsverige behövs möjligheten för elever med läs- och skrivsvårigheter att få tillgång till bra talsyntesprogram för att få texter upplästa oavsett om eleverna har tillgång till dator/lärplatta eller fysiska böcker och läromedel. Att läsa för att lära är viktigt likväl som att träna på själva lästekniken, avkodningen. Jag kan inte påstå att jag …

Talsyntesprogram Läs mer »

%d bloggare gillar detta: