Om LogoPedagogen

LogoPedagogen i Västerbotten AB är ett privatägt företag som erbjuder logopediska och pedagogiska tjänster som riktar sig till privatpersoner och skolor. Vi utgår från Lycksele men jobbar mot hela Västerbotten och angränsande län. 

Som logoped legitimeras man av Socialstyrelsen och räknas som hälso- och sjukvårdspersonal. Med det följer skyldighet att iaktta sekretess samt att dokumentera i en patientjournal. Hos LogoPedagogen dokumenterar även speciallärare i samma journalsystem vid läs- och skrivutredningar.

I dagsläget ingår inte logopeder i det fria vårdvalet i Västerbotten. Det innebär att patienten själv står för kostnaden för vården. Ingen remiss behövs, utan du tar själv kontakt med oss för att boka tid. 

Betalning sker mot faktura. 

LogoPedagogen ägs och drivs av:

Kajsa Brännlund:
Jag är legitimerad logoped sedan 2005 och har jobbat på logopedmottagning, samt i förskola och skola. Min huvudsakliga inriktning har varit barn och unga som av någon anledning inte utvecklar kommunikation, språk och/eller tal som förväntat. Förutom min logopedutbildning så har jag också läst 30 hp pedagogik.

Charlotte Stenlund:
Jag har jobbat som grundskollärare (legitimerad 1-7-lärare i svenska, SO och bild) sedan 1999 och utbildade mig vidare 2013 till speciallärare och IT-pedagog. Sedan 2015 har jag jobbat som speciallärare med stort intresse för barns och ungas läs- och skrivutveckling samt användandet av digitala lärverktyg för att kompensera för svårigheter och främja lärande.

Kontakt

Mail:

kajsa@logopedagogen.se

charlotte@logopedagogen.se

Telefon: 070-6932801

%d bloggare gillar detta: